Businesscoach

Businesscoach

Als businesscoach help ik ZZP-ers en MKB-ers stapsgewijs bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Een hogere omzet en meer winst worden bepaald door 9 pilaren die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Aan de hand van het MKB Canvas werken we samen aan deze 9 pilaren die zorgen voor structureel zakelijk succes.

HOGERE OMZET, MEER WINST
1. Maak van je bedrijf een merk
Effectieve (online) marketing zorgt ervoor dat u bekender wordt in uw branche. Combineer dat met slimme leadgeneratie en meer nieuwe én terugkerende klanten zijn het gevolg.

2. Continuïteit in salesprocessen 
Als u de omzet wil verhogen moet er continuïteit komen in de salesprocessen. De juiste mensen die met een effectieve sales-strategie zorgen voor directe conversie. 

3. Productie & service op orde
Operational excellence en een heldere markpropositie die resulteert in meetbare klanttevredenheid.

4. Klanten die nieuwe klanten aanbrengen
Hoe zou het zijn als uw klanten systematisch nieuwe klanten aanbrengen? Dat geeft direct een hefboomwerking in je financiële resultaat. We helpen u het relatiebeheer te structureren en uw klant-activatie processen op de rit te krijgen.

 

RUST IN JE BEDRIJFSVOERING
5. Persoonlijk leiderschap en heldere prioriteiten
Minder werken? Productiever worden? Hoofd op orde? Businesscoaching helpt prioriteiten te stellen. Voor een betere performance én meer vrijheid tegelijkertijd.

6. Grip op uw financiën en duidelijke KPI’s
De frisse blik van een businesscoach helpt zakelijke kansen te ontdekken.
Samen vergroten we het aantal leads, conversies, sales en je winstmarge.

7. De juiste mensen op de juiste plek
Heeft u de goede mensen in dienst? Met duidelijke doelen, strategieën om ze te
blijven motiveren en effectief leiderschap halen we het maximale uit je team.

8 + 9 Systeem en processen
Systemen en processen zijn de sleutel bij het bouwen van een efficiënte organisatie. Ik help u graag met een strategisch plan om uw systemen en processen onder de loep te nemen en, waar nodig, samen met u veranderingen door te voeren

Zo ziet u, structureel zakelijk succes begint met de zaken structureel anders aan te pakken. Heel logisch, en zo moet het ook zijn. Samen doorlopen we alle stappen en halen we het best uit u en uw bedrijf

Vrijblijvende aanvraag