Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Businesscoach Nederland "De sparringpartner van het MKB"

Ik ben als partner aangesloten bij Businesscoach Nederland.

Businesscoach NL helpt MBK-ondernemers met het realiseren van duurzame bedrijfsgroei. Met doelgerichte programma’s en kwaliteit hoog in het vaandel realiseren we binnen afzienbare tijd substantiële groei van je bedrijf én je ondernemersvaardigheden.

Onze succesformule bestaat uit een bewezen groeistrategie en de inzet van effectieve businesscoaching. De resultaten die dat oplevert zijn meetbaar en zichtbaar in jouw bedrijf, op de korte én op de lange termijn.

Voor informatie verwijs ik graag naar www.businesscoach.nl

Zakelijk Succes Academie "De opleider van het MKB"

De Zakelijk Succes Academie is de opleider voor ZZP, MKB en Management. Met dynamische groeiprogramma’s en inspirerende seminars helpen we ondernemers om hun organisatie duurzaam te laten groeien. Door de unieke koppeling tussen de Zakelijk Succes Academie en Businesscoach Nederland krijgen deelnemers aan de programma’s van ZSA de mogelijkheid om gecoacht te worden door de Businesscoach.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar www.zakelijksucces.nl

MKB Scan

Maak met behulp van de MKB Scan een complete strategische analyse van je bedrijf. Ontdek waar je obstakels en je groeikansen liggen en krijg helderheid over je strategische prioriteiten.

Wil je ook een strategisch rapport ontvangen? Klik dan hier op de link! 

BiiC Business MRI

Breng ondernemingen direct 360 in beeld. De business MRI is een  unieke integrale bedrijfskundige diagnosetool. Het biedt u de nieuwe mogelijkheid om voorafgaand aan uw advies snel en effectief te zien wat er speelt, waar het speelt en waarom het speelt. De MRI verhoogt de kwaliteit, het draagvlak en succes van veranderingen en is toepasbaar voor ieder bedrijf.

Wil je ook een strategisch rapport ontvangen? Klik den hier op de link!

Sam Sam Kring

SamSamkring is op 26 juni 2018 opgericht door twee van de eigenaars van het SamSam Servicebureau. SamSamkring is een vereniging zodat we op democratische wijze een schenkkring in stand kunnen houden (de Algemene Leden Vergadering heeft alle ‘macht’). Dit is naar onze overtuiging een passende wijze om met belangrijke zaken, je inkomen bij ziekte, om te gaan. Zoals iedere vereniging hebben wij ook een bestuur, momenteel is Ernst-Jan Bergman de voorzitter van de vereniging (zie hier zijn linkedIN profiel) en Roland Blaauw is de penningmeester.

De vereniging heeft een contract met het SamSam Servicebureau dat de vereniging volledig ontzorgt (zie ook www.samsamservicebureau.nl). De contributie die de leden betalen aan de vereniging zijn ook meteen de kosten voor de dienstverlening van het Servicebureau. Omdat de vereniging meer een noodzakelijke vorm is voor de schenkkring en het Servicebureau de belangrijkste zaken regelt, vind je op deze pagina verder informatie over de (mede)eigenaars van het SamSam Servicebureau.

Ik ben zelf heel enthousiast over dit initiatief, daarom zou ik dit graag ook gaan organiseren voor de christelijk-reformatorische ondernemers. Heb je interesse, neem contact met mij op via telefoon of app.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar www.samsamkring.nl