Over GK bedrijfsadvies​

Over GK bedrijfsadvies

Organisaties structureel financieel gezond maken, dat is mijn werk. Als adviseur, businesscoach en interimmanager help ik bovenal mensen. Concreter nog: ik help mensen door te laten zien hoe zij de cijfers voor zich kunnen laten werken.
Mijn liefde voor cijfers begon toen ik als enthousiaste starter op arbeidsmarkt bij de bank ging werken. Het was mijn functie om rapporten van agrarische ondernemingen te controleren. Die cijfers maakten mij nieuwsgierig. Controleren of de cijfers kloppen is één ding maar wat mij tot op de dag van vandaag intrigeert, is: wat zeggen de cijfers nou, wat kun je er mee? Ik ging me erin verdiepen en leerde de cijfers te lezen, interpreteren en analyseren. Geef mij een puinhoop en ik maak er chocolade van, vertel ik mijn klanten altijd.

Structuur brengt succes
Hoe kunt u uw cijfers voor u laten werken? Daar help ik ondernemers en organisaties mee. Dat geeft mensen focus, rust en tegelijkertijd ook energie. Als bedrijfsadviseur help ik bedrijven vooral op interim basis. Als businesscoach werk ik op een-op-een basis met een ondernemer. Zo kan ik hen helpen om hun onderneming structureel gezond te maken en te houden.

Gezonde groei begint met de basis
Door aan de voorkant van een organisatie rust te creëren ontstaat er aan de achterkant ruimte voor gezonde groei. Zo help ik ondernemers en directies om succesvoller en winstgevender te zijn. Rust begint met het organiseren van de basis. Die bestaat uit mensen, financiele middelen, processen en systemen.

Cijfers zeggen (niet) alles
Boekhouders zeggen vaak tegen klanten dat ze pas iets kunnen zeggen als de cijfers op orde hebben. Daar ben ik het niet mee eens. Juist als mensen de cijfers niet op orde hebben, zegt dat ook al iets. Als iemand mij belt voor advies, ga ik dus eerst in gesprek; horen wat er speelt, waar de pijn zit. Zonder te weten wat de context is, zijn cijfers niet meer dan getallen op papier.

De beste oplossingen zijn vaak simpel
Als ik ondernemers adviseer of met hen een businesscoaching traject opzet, zijn ze vaak verbaasd over de eenvoud van de oplossingen. Een praktische tip die bijdraagt aan rust en winst, is bijvoorbeeld het openen van meerdere bankrekeningen. Het is weliswaar geen hogere wiskunde, integendeel. Het zijn allemaal praktische dingen die je als ondernemer kan invoeren om alles op rolletjes te laten lopen.

Praktisch, bevlogen en resultaatgericht
Samen gaan we voor een beter, mooier resultaat. Of het nu puur financieel is of op het gebied van bedrijfsvoering; ik help er graag bij. Praktisch, bevlogen en resultaatgericht; dat is hoe ik werk. Als ik iets voor u kan betekenen, neem dan gerust eens contact op.

Vrijblijvende aanvraag